Блог

Създай сам КARTИНА ОТ ЗВУК!

Решили сте да изненадате любим човек с нестандартен подарък? Идваме на помощ!

КARTИНА ОТ ЗВУК е сигурен начин да докоснете сърцето на получателя, да извикате усмивка на лицето му и дори - да го просълзите. От щастие, надяваме се. :)

Нека Ви покажем, как да запечатате своето послание (избрания от Вас звук) и да го превърнете в произведение на изкуството с висока лична и емоционална стойност.

За целта сме създали специален генератор, с който бързо и удобно да създадете сами своята персонализирана КARTИНА ОТ ЗВУК.

Ето през какви стъпки ще Ви преведе той:

 

1. Заредете избрания от  Вас звук.
Потребителите с регистриран профил на нашия сайт разполагат и със собствена библиотека от звуци, които са използвали при свои поръчки.
Максимален размер на звуковия файл: 50 MB

2. Изберете цвят за фона на картината и палитра на графиката.
3. Изберете стил на картината: Линеен или Радиален. 


Пример за  КARTИНА ОТ ЗВУК от звук в линеен стил:


Пример за КARTИНА ОТ ЗВУК в радиален стил:


4. Добавете текст към своята картина.

Може да бъде текста от самия звук или лично послание към получателя. Вие решавате. :) Наличието на текст не е задължително условие за създаването на картината. Ако желаете можете да оставите това поле празно.

 

5. Изберете шрифт, цвят, размер и начин на подравняване на текста. 

6. Изберете дали да добавите QR код към своята картина от звук.

 

QR кодът ще позволи на получателя не само да види, но и да чуе Вашето послание. На този етап опция QR код е неприложима при поръчка на Дигитален файл.

 

Вашата КARTИНА ОТ ЗВУК е готова. :)

Можете да я изтеглите и запазите като дигитален файл или да я поръчате професионално отпечатана от нас с доставка до адрес. 

Ако поръчвате отпечатана картина кликнете опцията “Принтиране” и изберете в менюто желания от Вас материал, размер и рамка.


За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.