ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

До 48 часа след получаване на поръчката ще получите дизайн за одобрение. Срока на изпълнение е 4-5 работни след писмено потвърждение на дизайна.

Накратко, това е начинът, по който звукът се визуализира. Всеки звуков отпечатък е абсолютно уникален.

Стандартните размери са:

 • 25 см / 20 см
 • 30 см / 20 см
 • 40 см / 30 см
 • 45 см / 30 см
 • 50 см / 40 см
 • 60 см / 25 см
 • 75 см / 50 см
 • 90 см / 60 см
 • 25 см / 25 см
 • 35 см / 35 см
 • 45 см / 45 см

Ако желаете да изработим КARTИНА ОТ ЗВУК по Ваш размер – не се колебайте, пишете!

Направихме прецизен подбор на материалите, с които Вашата КARTИНА ОТ ЗВУК ще изглежда впечатляващо.

МАТЕРИАЛ /ПРОДУКТ/

 • Фотохартия - мат или гланц 

Получавате Вашият дизайн, отпечатан на фотохартия от най-висок клас. Отпечатаните изображения са с максимално фотографско качество и трайност. След това може да сложите картината в рамка или просто да закачите като постер.

 • Фотохартия с рамка

Получавате готов за окачване продукт - фотохартия, дървена рамка, стъкло, гръб

 • Канава с подрамка 

Специално подбраната фото-канава е  ярко бял материал, създаден за фотографски отпечатъци и репродукции на произведения на изобразителното изкуство. Отличава се с високо качество и трайност на отпечатъка. Получавате готов за окачване продукт - канава, опъната на дървена подрамка.

Да, можете. ТУК ще откриете форма за поръчване на КАRTИНА ОТ ЗВУК с индивидуален дизайн. Качете необходимите файлове, опишете ни своята идея, а ние ще направим всичко възможно да я осъществим. Или изпратете писмо на: office@kartinaotzvuk.bg. Първоначалният дизайн и 1 корекция са безплатни, всички последващи корекции се заплащат 10,00 лв/корекция. 

При добавянето на QR код ще имате възможност да чуете любимите звуци и музика, свързани със звуковия отпечатък, когато пожелаете.

Да предположим, че сте превърнали в звуков отпечатък записа на сватбения Ви обет. QR кодът ще Ви даде възможност винаги и по всяко време да го чуете отново. Също така ще можете бързо и лесно да обясните на гостите си какво представлява изкуството, закачено на стената Ви. Според Вашите предпочитания кодът може да е част от дизайна на КARTИНА-та или да е допълнително отпечатан. Когато сте избрали опция допълнително отпечатване, ще получите Вашия код, отпечатана на картон 350 гр хром мат, с размер 5 см / 9 см. 

Да, можете. Ще извлечем аудиото и ще го превърнем в звуков отпечатък, който е готов за дизайн.

Няма конкретно ограничение, но за най-добри резултати препоръчваме 1-3 фрази или до 15 секунди. Колкото по-кратък е записът, толкова по-релефен ще е звуковия отпечатък. Но ако посланието или мелодията е по-дълга, това определено е изпълнимо.

Най-лесният начин да получите запис на сърдечния ритъм на Вашето бебе е да използвате приложението за запис на телефона си при следващото ви посещение при лекар, за да получите 5-15 секунди от звука на сърдечния ритъм.

Не е необходимо да ни изпращате MP3 файл на песента, всичко, от което се нуждаем, е връзката към песента в YouTube. Ако песента не е достъпна онлайн, моля, изпратете я по имейл в аудио файл.

Да, добавянето на допълнителни отпечатъци към вашата КARTИНА създава многоцветно и красиво произведение на изкуството. Това, което трябва да направите е да качите един звук във формата за поръчка в сайта, а допълнителните звуци да изпратите на office@kartinaotzvuk.bg. Или да запишете различните звуци в един файл, който да качите във формата за поръчка. Можете да изберете различни цветове за всеки отпечатък, да се подредят в една линия или да се припокриват, да се поставят поотделно на няколко реда или да се позиционират един до друг.

Разбира се! Поръчайте Дигитален файл в СЪЗДАЙ САМ генератора за 48,00 лв и дайте PDF файла на Вашия татуист. След като разполага с векторния PDF файл, той / тя ще го оразмери, за да пасне идеално на тялото Ви.

Ако искате да съкратите, редактирате или изберете конкретна част от звуковия си файл, препоръчваме да използвате http://www.audacityteam.org/ . Audacity е безплатен софтуер за запис и редактиране на звуци.

Понякога в записите има тишина преди и след звука Ви. Ако искате да редактирате записа си по някакъв начин, препоръчваме да го направите с безплатен онлайн инструмент като https://online-voice-recorder.com/ . Той автоматично премахва белия шум. След като сте доволни от файла, ни го изпратете, за да генерираме звуковия отпечатък.

KARTИНА ОТ ЗВУК не е музикален продукт и НЕ съдържа бутон за активация на аудио файл. Добавянето на QR код обаче може да изпълнява подобна функция.  QR кодът може да води към аудио запис на посланието, към клип в интернет или дори - към избран от Вас видео файл. QR код може да бъде интегриран в самия дизайн на картината или да се поръча на отделен хартиен носител, който Ви изпращаме заедно с поръчката.

Своята отпечатана KARTИНА ОТ ЗВУК можете да получите по два начина:

1. На място в нашия офис - гр. София, ул. Неофит Рилски 37Б, вътрешна къща, тел.: 02 988 09 21, от понеделник до петък, от 9,00 ч до 15,00 ч

2. Изпращане с куриер по Ваш избор за Ваша сметка

Най-напред извличаме звука от аудио / видео файл или линк, които Вие сте ни изпратили. След това проектираме страхотни звукови отпечатъци благодарение на нашия специален софтуер, чрез който можем свободно да променяме цветовете, формата на вълните, да добавим текст и др. Можем също да добавим QR код към Вашия дизайн, така че всеки, който сканира QR кода, да може да чуе звука на каченото аудио / видео.

 • Предложения за брак
 • Сватбен обет
 • Любимата музика
 • Глас на бебето
 • Думичката ДА, казана от младоженците при сключването на брака
 • „Обичам те“ или „обичам“
 • Кучешки лай или мяукане на коте
 • Сърдечен ритъм на бебе
 • Много, много други любими фрази, звуци, песни …

Качвайте само снимки с добро качество. Имената на файловете не трябва да съдържат символи и букви на кирилица. 

Качеството на отпечатаното изображение зависи от резолюцията на изображението, което сте подали за печат. Резолюцията на изображенията, трябва да бъде 150 dpi минимум; 300dpi максимум. Моля, не качвайте файлове, свалени от интернет, Facebook, прехвърлени прeз Messenger, Viber, WhatsApp, GooglePhotos, iCloud, както и скрийншотове. Тези файлове са с ниска резолюция и съответно с ниско качество. 

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.