Общи условия

При всяка поръчка на артикули и/или услуги от този уеб сайт, чрез който и да е от каналите за поръчка – по телефон или чрез електронна поща, ползвателят се съгласява да спазва настоящите Общи условия:

I. Дефиниции:

WWW.KARTINAOTZVUK.BG (https:// WWW.KARTINAOTZVUK.BG /) е уеб базирана платформа в Интернет, собственост на АНГРА ЕООД, ЕИК: 1313530310, която дава възможност на потребителите за ползване на различни услуги, предмет на настоящите Общи Условия.

2. Услуги са всички услуги, които АНГРА ЕООД може да предложи на Клиента, посредством уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG.

3. Артикули/Продукти са всички стоки, продукти и услуги, които могат да бъдат поръчани чрез уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG.

4. Клиент е всеки потребител, който е поръчал или използвал услугите, достъпни чрез уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG.

5. Способите за контакти с АНГРА ЕООД са:

 • Електронна поща office@kartinaotzvuk.bg
 • Телефонни номера, посочени в уеб сайта

6. Доставчик е лице, занимаващо се доставка на стоки и услуги, достъпни чрез уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG и предоставяни от АНГРА ЕООД.

7. KARTИНА ОТ ЗВУК е уникален и патентован за България метод за създаване и обрисуване чрез звукова вълна на звукови съобщения (звук, глас, музика, ритъм).

II. Поръчки, доставки и връщане:

 1. Подаването на поръчка от Клиента се извършва чрез последователното извършване на следните действия:

 • Зареждане на избрания звук.

 • Избиране цвят за фона на картината и вълната

 • Избиране стил на картината: линеен или радиален

 • Добавяне текст към картината.

 • Форматиране на текста: шрифт, цвят, размер и начин на подравняване.

 • Добавяне или не QR код към КARTИНА ОТ ЗВУК.

 • Готовата картина може да се изтегли и запази като дигитален файл или да се поръча отпечатана с доставка до адрес.

 1. Доставката на поръчаните артикули се извършва от АНГРА ЕООД или партньор на дружеството в съответния град.

 2. Доставката на предлаганите продукти и услуги се извършва само в официални работни дни.

  Връщане на получените стоки е възможно до 14 дни след получаване на доставка.

  Закупуването на Дигитален файл не подлежи на връщане

III. Цени и начини на плащане:

 1. Цените на артикулите, техните опаковки, цените за доставка, услугите и начините за плащане са описани в съответните Интернет страници на уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG и/или в индивидуална оферта изпратена до клиента от представител на АНГРА ЕООД.

 2. Всички цени, обявени на Интернет страниците на уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG са посочени с включен данък добавената стойност, уточнено еднозначно за всяка цена.

 3. Плащането се извършва по банков път или с наложен платеж.

 4. КARTини от звук могат да се закупуват или ползват при съответните условия, посочени на уебсайта WWW.KARTINAOTZVUK.BG, в оферта или договор, сключен с АНГРА ЕООД.

IV. Лични данни:

 1. АНГРА ЕООД има право да събира и използва информация относно своите потребители, когато същите се регистрират като Клиенти. Информацията, чрез която Клиентът може да бъде идентифициран, може да включва име, адрес, телефон, имейл, пол, както и всяка друга информация, която Клиентът предоставя доброволно при поръчката си.

 2. АНГРА ЕООД полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Клиента.

 3. Освен за целите предвидени в Общите условия, АНГРА ЕООД събира и използва информацията при предлагане на нови услуги на Клиента (безплатни или платени), при промоции, за организиране на томболи, запитвания, анкети и други.

 4. С приемането на настоящите Общи условия, Клиентът се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Клиентът има право да се отпише по всяко време като изпрати имейл на office@kartinaotzvuk.bg.

 5. АНГРА ЕООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за Клиента и да не предоставя събраната информация на трети лица, освен в случаите, когато е получено изричното съгласие на Клиента или във всички посочени в закона случаи.

 

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.