СЕМЕЙСТВО

Нашето семейство

♥ Няма нищо по-важно и по-хубаво от семейството. Създайте уникална сплотяваща картина, с която да внесете още повече уют и красота в дома си и винаги щом я погледнете да си спомняте за щастливите мигове, прекарани заедно.  

Картината се състои от т. нар. "Гора от звуци" - няколко вертикални звукови отпечатъка в различен цвят и текст.

За да поръчате КARTИНА с този дизайн,  следвайте стъпките по-долу. Подробно описание можете да намерите ТУК.

За да поръчате КARTИНА с индивидуален дизайн, кликнете ТУК

KARTИНА ОТ ЗВУК не е музикален продукт и НЕ съдържа бутон за активация на аудио файл. Добавянето на QR код обаче, може да изпълнява подобна функция.  QR кодът може да води към аудио запис на посланието, към клип в интернет или дори - към избран от Вас видео файл. 

От 24.00 лв.
Опции
Ако искате да поръчате КARTИНА с повече от един звуков отпечатък, изпратете допълнителните звукови файлове на адрес: office@kartinaotzvuk.bg
Крайна цена
24.00 лв.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ КАRTИНА С ГОТОВ ДИЗАЙН

В менюто вдясно следва да посочите:

 • материал, върху който да отпечатаме картината;
 • размер;
 • количество;
 • звук - можете да качите свой файл, да оставите линк или да напишете името на изпълнителя и песента, а ние ще се погрижим да я открием. Ако желаете картината да е с повече от един звуков отпечатък, качете един звук, останалите ги изпратете по мейл. Или съберете всички звуци в един файл и качете него;
 • снимка - избраната от Вас снимка следва да е с високо качество /изискванията за снимката, прочетете тук - Често задавани въпроси, т. 18/;
 • текст (по желание);
 • QR код - наличието на QR код ще позволи на получателя да чуе Вашето послание;
 • рамка (по желание).
 • Ако желаете цвета на звуковия отпечатък да е различен от този на предложения дизайн, изберете цвят от приложената цветна карта. Ако желаете отпечатъка да е с преливащи се цветове - изберете няколко цвята. Направения избор опишете в секция Допълнителна информация.
 • Ако желаете шрифта на текста да е различен от този на предложения дизайн, изберете шрифт от приложената карта с шрифтове. Направения избор опишете в секция Допълнителна информация.
 • В секция Допълнителна информация можете да ни напишете информация и изисквания, свързани с дизайна и предпочитания за срок и доставка. При невъзможност за изпълнение на Вашите изисквания, ще се свържем с Вас, за да уговорим вариантите за изпълнение.

В рамките на 48 часа ще получите дизайн за одобрение. Разработването му + една корекция са нашият подарък за Вас. Всяка следваща корекция се заплаща + 10,00 лв.

МАТЕРИАЛ /ПРОДУКТ/

 • Фотохартия - мат или гланц 

Получавате Вашият дизайн, отпечатан на фотохартия от най-висок клас. 

 • Фотохартия с рамка

Получавате готов за окачване продукт - фотохартия, дървена рамка, стъкло, гръб

 • Канава с подрамка 

Специално подбраната фото-канава е  ярко бял материал, създаден за фотографски отпечатъци и репродукции на произведения на изобразителното изкуство. Отличава се с високо качество и трайност на отпечатъка. Получавате готов за окачване продукт - канава, опъната на дървена подрамка.

 • Дигитален файл 

Получавате pdf. файл, оразмерен, готов за печат.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА

До 48 часа след подаване на поръчката ще получите дизайн за одобрение. Стандартният срок за изработване на КARTИНА ОТ ЗВУК е 5-7 работни дни след писменото одобрение на дизайна. По възможност изпълняваме поръчката по-бързо.  Ако желаете по-кратък срок, свържете се с нас чрез ФОРМА ЗА КОНТАКТ

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Своята отпечатана KARTИНА ОТ ЗВУК можете да получите по два начина:

 1. На място в нашия офис - гр. София, ул. Неофит Рилски 37Б, вътрешна къща, тел.: 02 988 09 21, от понеделник до петък, от 9,00 ч до 15,00 ч - безплатно.
 2. Изпращане с куриер по Ваш избор за Ваша сметка. Предпочитанията си можете да опишете в секция Бележки при завършване на поръчката.

КАК ДА ЧУЕТЕ ЗВУКОВИЯ ОТПЕЧАТЪК

KARTИНА ОТ ЗВУК не е музикален продукт и НЕ съдържа бутон за активация на аудио файл. Добавянето на QR код обаче, може да изпълнява подобна функция.  QR кодът може да води към аудио запис на посланието, към клип в интернет или дори - към избран от Вас видео файл. 

QR код може да бъде интегриран в самия дизайн на картината или да се поръча на отделен хартиен носител с размер -  5 см / 9 см, материал - 350 гр хром мат, който Ви изпращаме заедно с поръчката. Добавянето на QR код не е задължително.

√ Имате своя идея за дизайн на КARTИНА ОТ ЗВУК? Свържете се с нас и ще направим всичко възможно да  я осъществим: ФОРМА ЗА КОНТАКТ

√ Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас: ФОРМА ЗА КОНТАКТ.

√ Не пропускайте да посетите нашата секция с ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ, където освен отговори ще откриете и идеи за своята персонализирана KARTИНА ОТ ЗВУК.

Благодарим, че посетихте нашия сайт!

Екипът на КАRTИНА ОТ ЗВУК

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.